Showing 4 vehicles

Iveco Stralis AS440S48T/P

Прва регистрација на возилото 16.12.2016
Изминати километри 459.059 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена Цена на барање
Identifikacijski br. HIGH4346

Iveco Stralis AS440S48T/P

Прва регистрација на возилото 23.05.2016
Изминати километри 583.900 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена Цена на барање
Identifikacijski br. SIT_HIGH3924


Iveco Stralis AS440S48T/FP-LT

Прва регистрација на возилото 04.05.2018
Изминати километри 405.462 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена Цена на барање
Identifikacijski br. SIT_HIGH4226


Iveco Stralis AS440S48T/P XP

Прва регистрација на возилото 01.09.2017
Изминати километри 507.689 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена Цена на барање
Identifikacijski br. SIT_HIGH4208


Напредно пребарување

ДЕТАЛНО ПРЕБАРУВАЊЕ Ресетирај