Showing 1 vehicle

КЛАСИФИКАЦИЈА НА ВОЗИЛАТА: Comfort ×

Iveco Stralis AS440S48T/P

Прва регистрација на возилото 16.12.2016
Изминати километри 459.059 km
Локација ILINDEN, SKOPJE
Цена Цена на барање
Identifikacijski br. HIGH4346

Напредно пребарување

ДЕТАЛНО ПРЕБАРУВАЊЕ Ресетирај