Како да го вратите Вашето возило?

Доколку сте кориcник на IVECO возило и Вашиот договор за откуп наскоро истекува, препорачуваме да го погледнете нашиот “водич за враќање на возилото“. Во упатството за примопредавање ќе најдете насоки со конкретни примери на прифатливи и неприфатливи штети со цел возилото да се врати во адекватна состојба.

За повеќе информации кликнете на линковите подолу:
Свалете Симни го водичот за враќање на тешки возила

Доколку имате дополнителни прашања, Ве молиме контактирајте нè на следната e-mail адреса: sasho.bushinoski@iveco.com

ПОНУДИ НА МЕСЕЦОТ

ЛОКАЛНИ ПАРТНЕРИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ