STRALIS E6 TRADE IN


превземате ја брошурата


ЕДИНСТВЕНА ПРИЛИКА ДА ГО ОБНОВИТЕ ВАШИОТ ВОЗЕН ПАРК.
ПРЕФРЛЕТЕ СЕ НА ПОЛОВЕН STRALIS E6.

ЗАШТЕДЕТЕ ДО 5.000 EUR
БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОНУСОТ ЗА ВАШИОТ ПОЛОВЕН КАМИОН.

- Намалени трошоци и надокнади
- Штедете гориво благодарение на ексклузивната HI-SCR EURO VI технологија
- Лесно возење со HI-TRONIX автоматскиот менувач
- Пакет OK TRUCKS CARE (опција)

* специјална понуда за селектирани Iveco Stralis euro6 половни возила за ограничен период.

ВЕ МОЛИМЕ ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ И ЌЕ БИДЕТЕ КОНТАКТИРАНИ ВО НАЈКРАТОК РОК

Please enter a phone number.
Invalid e-mail address.

Задолжителни полиња се означени со *.

Ве молиме одговорете на сите следниве изјави

Ја прочитав Изјавата за заштита на приватност и ја давам мојата согласност за целите и обработката наведени подолу:

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ - обработка на моите Податоци Друштво IVECO S.p.A. во хартиена форма, со автоматски или електронски средства, вклучително преку пошта, е-маил, телефон (на пр. автоматски повици, СМС, ММС, факс) и други средства (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел да се испрати комерцијална кореспонденција и билтени, како и рекламирање на производите и услугите, како што е наведено во дел 2 (iii) од Изјавата за заштита на приватност:

ИНДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ - пренос на моите Податоци до подружниците и филијалите на Друштвото IVECO S.p.A. на групацијата CNH Industrial, како и овластените дилери и дистрибуцијата, и обработката што ја вршат со цел да испраќаат комерцијална кореспондеција, и да ги рекламираат нивните производи и услуги, или истражување на пазарот, како што е наведено во дел 2 (iv) од Изјавата за заштита на приватност: