Iveco Stralis AS440S48T/P

Цена на барање

 
Прва регистрација на возилото 16.12.2016
Изминати километри 459.059 km
Локација CARGOMAX
Ulica 10, 152b Miladinovci
1042 ILINDEN, SKOPJE
Македонија
+389 2 2551 050
Identifikacijski br. HIGH4346

барањето ни се јавите Побарај видео

возило

Производител Iveco
Модел AS440S48T/P
КЛАСИФИКАЦИЈА НА ВОЗИЛАТА OK TRUCKS Comfort
Тип на надградба Стандардна единица трактор
Изминати километри 459.059 km
Прва регистрација на возилото 16.12.2016
Боја бела
пренос Aвтоматски менувач
Снага 353 кВт (479 КС)
Гориво Дизел, Евро6
Возете 4x2
Cуспензија Лист пролетта суспензија
Меѓуосовинско растојание 3.800 мм

Димензии и тежини

Карго простор (д ш в) -- x -- x -- мм
Меѓуосовинско растојание 3.800 мм
Вкупна тежина на возилото 50.000 кг
max. axle loads 7.500 / 11.500 кг
Резервоарот за гориво 710 + 550 l

Опрема

Системи за помош

Електронски систем за сопирање EBS: + BAS, Помошник за сопирање, Cruise control, Lane Departure Warning System LDWS, Помош за паркирање, Hill Hold Control HHC

Светлина и видите

Headlight cleaning system, Fog lights, LED daytime running lights

Аудио и комуникација

Radio/CD: Touchscreen, Bluetooth подготовка за мобилен телефон

Екстериер

Fifth wheel: H 150 mm, Спојлер на покривот, Надворешни ретровизори електрично и загреани, Twin tyres, Spare wheel, индикатор оптоварување на оската, 1x15-пински приклучок, Покрив за кревање, Ограничувач на брзина: 90km/h

Безбедност

Интардер, Електро. програма за стабилност ESP, Immobilizer, заштита од задна подвозје: vorne, Телематика систем, Асистент за сопирање во случај на опасност

Ентериер

Тахограф дигитален, Multifunctional leather steering wheel, штитникот за сонце: elektrisch, кулер

Comfort

автоматски клима, Stationary heating/autom. preselection, Comfortable front seats: Lendenwirbelstütze, Предни седишта со воздушно потпирање, Возачкото седиште може да се прилагоди во висина, Потпирач за рака за возачот, Heated front seats, Front lumbar supports, Central locking with remote control, кабината изолирани возачот, Климатизација на возачкото седиште

Further equipment

Maxi-Kühlschrank, VDI-Schnittstelle für Telematiksysteme, Heizung für AdBlue-Tank, OBU-Vorbereitung, Vorbereitung Telematik-System, ECO-Fleet, Fahrstilanalyse (DSE) und Fahrerermüdungserkennung (DAS), ROCKING MODE, ECOSWITCH, FMS DATA INTERFACE, Trailer brake, DSE + DAS, ECO-ROLL, ECOSWITCH, FMS DATA INTERFACE, Trailer brake, DSE + DAS, ECO-ROLL

Дилер

CARGOMAX

Ulica 10, 152b Miladinovci
1042 ILINDEN, SKOPJE
Македонија

Contact

+389 2 2551 050

Испрати барање

Invalid e-mail address.

Задолжителни полиња се означени со *.

Ве молиме одговорете на сите следниве изјави

Ја прочитав Изјавата за заштита на приватност и ја давам мојата согласност за целите и обработката наведени подолу:

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ - обработка на моите Податоци Друштво IVECO S.p.A. во хартиена форма, со автоматски или електронски средства, вклучително преку пошта, е-маил, телефон (на пр. автоматски повици, СМС, ММС, факс) и други средства (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел да се испрати комерцијална кореспонденција и билтени, како и рекламирање на производите и услугите, како што е наведено во дел 2 (iii) од Изјавата за заштита на приватност:

ИНДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ - пренос на моите Податоци до подружниците и филијалите на Друштвото IVECO S.p.A. на групацијата CNH Industrial, како и овластените дилери и дистрибуцијата, и обработката што ја вршат со цел да испраќаат комерцијална кореспондеција, и да ги рекламираат нивните производи и услуги, или истражување на пазарот, како што е наведено во дел 2 (iv) од Изјавата за заштита на приватност:

Грешки и Предмет на промена без најава.